2023-09-25 03:39Pressmeddelande

Fullt utvecklad brand i villa

Strax före klockan 5 på morgonen larmades räddningstjänsten i Ånge och Fränsta till en fullt utvecklad brand i en villa i Snöberg, Ånge kommun.

Vid framkomst kunde vi bekräfta informationen vi fått i larmsamtalet och inriktningen just nu är att förhindra spridning till angränsande byggnader. 

Inga personer fanns i villan när branden upptäcktes.

/Vakthavande befäl, Thomas HanssonOm Räddningstjänsterna i Västernorrland

Räddningstjänsterna i Västernorrland arbetar tillsammans för att göra snabba insatser vid olyckor. Vi rycker ut när det krävs ett skyndsamt ingripande, där människoliv, egendom eller miljö hotas. En stor del av vår verksamhet handlar också om att stödja samhället och enskilda i att förebygga olyckor. Vi vill att fler lär sig att agera rätt vid olyckor, för att minska konsekvenserna av dessa innan våra räddningsstyrkor når fram. I Västernorrland finns tre räddningstjänster; Medelpads Räddningstjänstförbund, Räddningstjänsten Höga Kusten Ådalen, Brand och säkerhet i Örnsköldsvik. Frågor om pågående insatser Pressfrågor under pågående räddningsinsats hanteras av vakthavande befäl Räddningsregion Mittnorrland. Om ingen svarar pågår insatsledning – vänligen prova igen efter en stund. Vakthavande befäl Räddningsregion Mittnorrland: 010 489 12 49.


Kontaktpersoner

Kontakt för media vid pågående räddningsinsatser
  • 010-489 12 49