2021-01-25 06:15Pressmeddelande

Trafikolycka Buss-Personbil Sundsvall

Klockan 06.55 inkom larm om en trafikolycka inträffat mellan en buss och en personbil på Granloholmsvägen strax före rondellen vid Västermalms skola, totalt tre personer är inblandade i olyckan, två i personbilen, i bussen var det bara föraren som färdades. Ingen av personerna ser ut att behöva vård.

Bussen gled av vägen och står mot ett träd, oklart hur olyckan gick till.

Räddningstjänst från Sundsvallsstationen på plats, ambulans har varit på platsen men lämnat, flera Polispatruller har kommit till skadeplatsen, mycket halt väglag råder, begränsad framkomlighet, växelvis släpper man på trafiken.

Inre Befäl Thomas ÅslinOm Räddningstjänsterna i Västernorrland

Medelpads räddningstjänstförbund är ett kommunalförbund inom Sundsvalls, Timrå och Ånge kommuner. Vi gör räddningsinsatser vid olyckor som kräver ett skyndsamt ingripande, där människoliv, egendom eller miljö hotas. En stor del av vår verksamhet handlar också om att stödja samhället och enskilda i att förebygga olyckor. Vi vill också att fler lär sig att agera rätt vid olyckor, för att minska konsekvenserna av dessa innan våra räddningsstyrkor når fram. Vår vision är ett tryggt, säkert och hållbart samhälle. Pressfrågor under pågående räddningsinsats hanteras av vårt inre befäl. Om ingen svarar pågår insatsledning – vänligen prova igen efter några minuter. Inre befäl: 060-13 58 40


Kontaktpersoner

Kontakt för media vid pågående räddningsinsatser
  • 010-489 12 49