2020-08-13 19:01Pressmeddelande

Undersökning Nacksta

Räddningstjänsten är larmad till Nackstavägen där en brandvarnare tjuter i en lägenhet. Man ska även känna viss röklukt.

Räddningstjänsten har kommit in i lägenheten och kan konstatera att det inte är någon brand. Rök och os från matlagning på våning under lägenheten ska ha kommit genom ventilationen och gjort så att brandvarnaren utlöst.

Räddning lämnar platsen inom kort.

//Inre befäl Mattias AnderssonOm Räddningstjänsterna i Västernorrland

Medelpads räddningstjänstförbund är ett kommunalförbund inom Sundsvalls, Timrå och Ånge kommuner. Vi gör räddningsinsatser vid olyckor som kräver ett skyndsamt ingripande, där människoliv, egendom eller miljö hotas. En stor del av vår verksamhet handlar också om att stödja samhället och enskilda i att förebygga olyckor. Vi vill också att fler lär sig att agera rätt vid olyckor, för att minska konsekvenserna av dessa innan våra räddningsstyrkor når fram. Vår vision är ett tryggt, säkert och hållbart samhälle. Pressfrågor under pågående räddningsinsats hanteras av vårt inre befäl. Om ingen svarar pågår insatsledning – vänligen prova igen efter några minuter. Inre befäl: 060-13 58 40


Kontaktpersoner

Kontakt för media vid pågående räddningsinsatser
  • 010-489 12 49